تاسیس 1370
Since 1991

مدارک ویزای چین

  • مدارک لازم نیاز جهت اخذ ویزای چین

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر از سفر
  • 2 قطعه عکس رنگی با زمینه سفید 4/5 × 3/5
  • کپی شناسنامه از صفحه اول و دوم و اطلاعات شخصی مسافر (شغل، آدرس منزل و محل کار، کد پستی، تلفن ثابت و همراه)
  • اسکن گذرنامه مسافرین (درصورت فراموشی مسئولیت عدم اقدام به موقع ویزا، به عهده کانتر فروش می باشد.)
  • فروش بلیط ویزا، حتما به واحد ویزا به صورت کتبی اطلاع رسانی گردد.
  • نصب بارکد برای مسافری که همراه است، بر روی پاس فراموش نشود. در صورت فراموشی مسئولیت عدم اقدام برای همراه به عهده کانتر فروش می باشد.
  • گروه هایی که می خواهید به صورت مجزا برایشان ویزا اقدام گردد، به صورت کتبی به واحد ویزا اطلاع رسانی کنید.
  • همکاران محترم در جریان باشید به دلیل اینکه ویزای چین گروهی می باشد و برای اقدام باید گروه تکمیل شود ممکن است در برخی موارد تحویل مدارک کمی طولانی گردد لذا برای مسافرینی که شرایط ویژه جهت تحویل مدارک دارند... لطفا به واحد ویزا اطلاع رسانی و هماهنگ گردد.

*نکته 1:مدت زمان اخذ ویزای عادی 3 روز کاری می باشد.
*نکته 2: مدت زمان اخذ ویزای فوری 2 روز کاری می باشد.
*روزهای کاری سفارت یکشنبه،سه شنبه،پنج شنبه