تاسیس 1370
Since 1991

مدارک ویزای دبی

  • مدارك لازم جهت اخذ ویزای دبی
  • مدت زمان لازم برای صدور ویزا 6 روز کاری(غیر از جمعه و شنبه)
  • آدرس و شماره تلفن مسافر
  • بلیط
  • در صورت داشتن توضیحات شناسنامه(ارایی کپی از صفحه توضیحات)
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید 3*4 (بدون عینک)
  • کپی کارت ملی
  • کپی صفحه اول شناسنامه
  • اصل پاسپورت