تاسیس 1370
Since 1991

مدارک ویزای شینگن

  • مدارك لازم جهت اخذ ویزای یونان(شنگن اروپا)
  • اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر(ذکر نسبت مسافرین الزامی است)
  • (درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است. )
  • 2 قطعه عکس4×3 رنگی- زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
  • شناسنامه،پرینت بانکی ،گواهی اشتغال به کار،جواز کسب،شرکت(روزنامه رسمی)،وثیقه ملکی، در صورت داشتن.
  • بنابراین بعضی از کشورهای اروپایی ترجمه رسمی و ممهور به مهر وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه نیاز می باشد.
  • مدت ویزا دو الی سه هفته طول خواهد کشید.