تاسیس 1370
Since 1991

مدارک ویزای ایران

جهت گرفتن انواع ویزای ایران برای اتباع خارجی نیاز به ارسال دعوتنامه ایران به یکی از سفارت های ایران یا فرودگاه امام خمینی می باشد(البته بعضی از کشورها مثل اردن - هند و... امکان گرفتن ویزا از فرودگاه را ندارند )

میهمانان شما بعد گرفتن دعوت نامه خود با مدارک مورد نیاز سفارت ایران به سفارت مراجعه نموده و ویزای خود را دریافت می نمایند :

انواع ویزای ایران از قرار زیر می باشد :

  • ویزای توریستی ایران
  • ویزای تجاری ایران
  • ویزای فرودگاهی ایران
  • ویزای زیارتی ایران

جهت گرفتن هر یک از ویزاهای فوق نیاز به دعوت نامه مخصوص آن مورد وجود دارد.

  • دعوتنامه توریستی ایران

شما می توانید برای دوستان و آشنایان خود از دعوتنامه توریستی ایران استفاده نمائید.

  • دعوتنامه تجاری ایران

شما می توانید برای دعوت از شریکان تجاری و کارشناسان خارجی خود از این نوع دعوت نامه ایران استفاده نمائید.

دعوت نامه ایران به صورت یک کد می باشد که از طریق ایمیل یا تلفن اعلام می گردد.

  • مدارک مورد نیاز دعوتنامه توریستی ایران

مدارک میزبان (همان شخص ایرانی)

اسکن رنگی از صفحه اول شناسنامه ، شماره کد ملی ،  وضعیت تاهل ، آدرس و شماره تلفن منزل ، شغل ، آدرس و شماره تلفن محل کار ، شماره تلفن همراه

مدارک مورد نیاز از میهمان (همان شخص خارجی )

اسکن رنگی و با کیفیت از صفحه عکس دار پاسپورت + نام پدر (و همچنین ذکر نام جد برای اتباع عربی ضروری است) ،شغل ، نام محل کار ، زمینه فعالیت کاری ، تعداد سفرهای قبلی به ایران و آخرین تاریخ ورود به ایران ، نام شهری که می خواهند ویزای خود را از سفارت ایران در آن شهر بگیرند.

توجه داشته باشید ارایه کلیه مدارک به صورت ایمیلی می باشد و پاسخ به کلیه سوال های فوق الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز دعوت نامه تجاری ایران

مدارک مورد نیاز از میزبان (همان شرکت ایرانی )

در این نوع دعوتنامه نیاز به استفاده از یک شرکت ایرانی می باشد .

مدارک مورد نیاز : اسکن روزنامه رسمی شرکت + اسکن آخرین تغییرات (در صورت تغییر) + نامه درخواست در سربرگ شرکت که مهر و امضاء شده باشد ( متن نامه در اختیارشما قرار خواهد گرفت ) + تکمیل فرم

مدارک مورد نیاز از میهمان (کارشناس یا شریک تجاری خارجی)

اسکن رنگی و با کیفیت  از صفحه عکس دار پاسپورت + نام پدر (و همچنین ذکر نام جد برای اتباع عربی ضروری است) ،شغل ، نام محل کار ، زمینه فعالیت کاری ، تعداد سفرهای قبلی به ایران و آخرین تاریخ ورود به ایران ، نام شهری که می خواهند ویزای خود را از سفارت ایران در آن شهر بگیرند.

توجه داشته باشید ارایه کلیه مدارک به صورت ایمیلی می باشد و پاسخ به کلیه سوال های فوق الزامی می باشد.

مدت زمان مورد نیاز برای گرفتن انواع دعوت نامه ایران بین 5 تا 7 روز کاری می باشد.

در صورت نیاز به دعوتنامه فوری ایران لطفا با ما تماس بگیرید

اطلاعاتی در مورد ویزای ایران

معمولا تمام ویزای های ایران دارای 3 ماه اعتبار ورود و 1 ماه مدت اقامت می باشند.

ویزاهای ایران که در فرودگاه صادر می شوند فقط 15 روز مدت اقامت دارند.

شما می توانید در صورت نیاز اقدام به تمدید ویزای ایران میهمانان خود نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره در این زمینه با ما تماس بگیرید.